Uw specialist in Kleding borduren

HOE WERKT KLEDING BORDUREN?

Voordat we kledingstukken kunnen borduren moeten we eerst uw logo omzetten in een borduurprogramma. Dit noemen we het opstellen van een borduurkaart. Deze is nodig om de borduurmachines aan te kunnen sturen. Er wordt altijd eerst een borduurproef gemaakt om te kijken of alles naar wens is. Na uw goedkeuring van de borduurproef kunnen we de borduurmachines aan het werk zetten. De kledingstukken wordt ingespannen met een ondervlies waarna de borduurmachine kan beginnen met borduren.

DE MOGELIJKHEDEN

Er is veel mogelijk op het gebied van borduursels op kledingstukken. Wij borduren T-shirts, polo’s, jassen, truien, vesten, petten, mutsen etc. De borduursel kan bestaan uit bijvoorbeeld het logo, de naam, de slogan, het telefoonnummer of de website van uw bedrijf of vereniging.

Let goed op bij het bepalen van de positie van het borduursel. Zit er op de borst bijvoorbeeld een rits, zak of reflectiestreep dan wordt deze positie minder geschikt voor een borduursel.
Voor vragen naar de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 
 

DUURZAMER

Het borduren van kledingstukken is duurzamer dan het bedrukken van kledingstukken. Door de gebruikte materialen houdt het langer en geeft het kledingstukken een luxere uitstraling. Doordat we beschikken over oneindig veel kleuren draad, kunnen we uw tekst of logo precies zo maken als u het wilt.

EIGEN BORDUURSTUDIO IN HUIS

Voor het borduren van werkkleding maken wij gebruik van onze eigen borduur studio. Zo kunnen wij u logo drukken op uw bedrijfskleding. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het borduurwerk kunnen

Laat je een bedrukking van minstens 70cm² totaal plaatsen? Dan zijn de aanschafkosten voor de werkkleding in alle gevallen volledig fiscaal aftrekbaar.
Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Ons werk